Scherpe prijzen  Deskundig advies A-kwaliteit tegellijm   ma-vrij voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis levering v.a. € 50,-

Scherpe prijzen  Deskundig advies A-kwaliteit tegellijm   ma-vrij voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis levering v.a. € 50,-

Waarom tegellijm van TegelzetExpert.nl?

Uiteindelijk ziet u niets meer terug van tegellijm, maar het is een onmisbaar element bij het plaatsen van tegels. Een goede kwaliteit tegellijm is erg belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met Cantillana tegellijmen van de allerbeste kwaliteit.

Cantillana is op het gebied van professionele tegellijmen al 60 jaar jaren een bekende speler in de bouwwereld. Oorspronkelijk zijn de Cantillana tegellijmen zelfs speciaal ontwikkeld voor de professionele bouw. Sinds kort zijn deze ook beschikbaar voor de particuliere markt!

Door een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de lijmen van Cantillana een zeer goede keus voor zowel de zzp-er, bouwmarkten als de doe het zelver.

Cantillana: Duitse knowhow en Belgische expertise

Voor elk type tegelwerk, buiten of binnen, kan rekenen op Cantillana! Dankzij de combinatie van Duitse knowhow en Belgische expertise heeft Cantillana hoogstaande producten weten te creëren, die perfect voldoen aan alle eisen van de vakman: een eenvoudige verwerking en een duurzaam resultaat.

Cantillana heeft een eigen laboratorium waar de lijmen zijn ontwikkeld en uitvoerig getest voordat zij jaren geleden op de Nederlandse en Belgische markt werden geïntroduceerd. 

A-kwaliteit tegellijmen voor de scherpste prijs!

Tegellijmen van deze robuuste kwaliteit vindt u nergens voor dezelfde prijs. Koopt u graag in volume? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via het contactformulier.