Scherpe prijzen  Deskundig advies A-kwaliteit tegellijm   ma-vrij voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis levering v.a. € 50,-

Scherpe prijzen  Deskundig advies A-kwaliteit tegellijm   ma-vrij voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis levering v.a. € 50,-

Over TegelzetExpert.nl

Al 24 jaar expert op het gebied van tegelzetten

Sinds 1996 hebben we ons merk opgebouwd tot een specialist op het gebied van tegelzetten. Sebastiaan Vermaas, de oprichter van TegelzetExpert.nl is begonnen met werken bij een groothandelaar in Natuurstenen vloeren en bouwmaterialen. Vanuit daar is het enthousiasme maar ook de kennis gekomen om uiteindelijk in 2001 de ‘stoute schoenen’ aan te doen en het bedrijf te starten.

De állerbeste kwaliteit tegellijm

Bij de start van TegelzetExpert.nl lag de focus op de verkoop van bouwmaterialen en de verkoop van natuurstenen en keramische tegelvloeren inclusief het plaatsen van vloeren. Door de jarenlange ervaring in de praktijk heeft TegelzetExpert.nl ontdekt waarom een goede kwaliteit tegellijm zo belangrijk is voor het leggen van uw vloer. Benieuwd naar de voordelen van kwaliteitslijm?

Alles voor tegelzetten onder één dak!

Bij TegelzetExpert.nl vindt u naast de kwaliteitslijm alle benodigdheden voor het zetten van tegels onder één dak. Zo kunt u in één bestelling klaar zijn! De materialen die we aanbieden zijn o.a. voorstrijkmaterialen, waterdichte pasta’s, kimband, lijmen, voegmaterialen, kitten, mortels voor het tegelen op houten ondergronden en ondervloeren voor het aanbrengen van tegels in appartementen. De laatste 2 materialen worden uiteraard alleen door erkende vloerenleggers aangeboden.

Uitgebreid assortiment

Het uitgebreide assortiment van TegelzetExpert.nl is op te splitsen in lijmen, voegmaterialen, accessoires, machines en gereedschappen.